En els últims anys hem patit els continus atacs de pobres i intolerables polítiques educatives per part del Partit popular.

Unes polítiques tatuades obligadament sobre els milions de joves que estudien en aquest país. Mariano Rajoy va oblidar totalment el sentit d’una educació pública de qualitat en el qual en el seu últim programa d’inversió educativa, va arribar a baixar el nivell del PIB aproximadament a 4,6% tot això tenint en compte que hi ha el consens generalitzat que per sota del 5% és insuficient per tenir un sistema de qualitat.
Els pressupostos del Ministeri d’Educació van ser un 12% inferiors a l’últim que va fer el PSOE el 2011.

Ara, el govern socialista torna a la lluita d’intentar aconseguir una nova regeneració en la política estudiantil incrementant les ajudes de beques per poder garantir que tots els i les joves puguin accedir amb garanties a les universitats públiques.

Un gran cop a la taula que només marca l’inici de millores de les condicions per a la formació dels que volen estudiar i tenir un futur millor dins del que a tots amb representa com l’educació pública de qualitat.

Juan Felipe Guevara

(Secretaria d’Acció Política i Moviment Estudiantil)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here