Més de 400 joves socialistes a les eleccions municipals!

0
334

La Joventut Socialista de Catalunya reuneix els i les candidates socialistes menors de 35 anys d’arreu del territori.

Més de 400 joves de tota Catalunya formen part de les candidatures del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig.

La Joventut Socialista de Catalunya volem ser la veu dels i les joves dels nostres municipis, capdavanters en la gestió i en l’impuls de les polítiques juvenils.

Som conscients de la importància dels ajuntaments a l’hora d’impulsar aquestes polítiques i ho hem demostrat durant tots aquests anys allà on hem governat i on la JSC ha tingut  alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores.

Compromesos i compromeses amb la realitat que ens envolta i posant l’accent en millorar la vida dels nostres veins i veïnes.

Ferms defensors i defensores de les polítiques de joventut que tenen com a objectiu facilitar l’emancipació dels i les joves i la seva preparació com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. En definitiva, la JSC als municipis hem de vetllar perquè s’apliquin les polítiques que els i les joves necessitem i ens comprometem des de l’inici sobre allò que creiem prioritari per

tal de garantir el present i el futur dels i les joves a cada ciutat i poble.

La JSC som garantia de progrés, dedicació i esforç per això ens deixarem la pell per fer que el pròxim 26 de maig tornem a tenir els millors resultats possibles.

#JSCalsAjuntaments

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here