L'Hospitalet

David Donaire escollit candidat jove a la llista del PSCL'H

L'assemblea va escollir el candidat, en votació secreta, pel 100% dels vots.

La darrera assemblea de la JSC L'Hospitalet ha escollit el primer secretari, David Donaire, com a candidat per a que representi la organització juvenil a les llistes del PSC L'Hospitalet en les properes eleccions municipals.

"Aquesta no és una candidatura d'una persona, és l'aspiració legítima de tota una organització, d'una generació sencera que entenem la política d'una altra manera." el recent escollit candidat David Donaire.

El candidat va fer menció en el seu discurs de presentació a la importància d'aquestes eleccions com a defensa d'un model de ciutat però també com una reprobació a les polítiques que fan CiU i ERC a Catalunya i el PP a la resta d'Espanya. Per finalitzar, Donaire va fer especial menció del seu compromís amb la ciutat a través del seu teixit associatiu.

Comentaris

  • Avatar per defecte
    sterling silver rings silver jewelry sterling silver jewelry silver rings sterling silver rings silver jewelry sterling silver jewelry silver rings casquette ralph lauren polo ralph lauren pas cher chemise ralph lauren pull ralph lauren polo ralph lauren femme doudoune ralph lauren veste ralph lauren chaussure ralph lauren ralph lauren femme ralph lauren home ralph lauren soldes ralph lauren paris polo ralph lauren homme short ralph lauren doudoune ralph lauren homme veste ralph lauren homme t shirt ralph lauren short de bain ralph lauren survetement ralph lauren chemise ralph lauren femme bonnet ralph lauren sweat ralph lauren tee shirt ralph lauren pull ralph lauren femme polo ralph lauren pas cher linkklin0516