Ot García, nou primer secretari d’una JSC imparable

0
434

Laura García, de l’Hospitalet de Llobregat, serà la nova Viceprimera Secretària. En aquest context, Ferran Verdejo, de Cardona, serà el Secretari d’Organització

 

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha celebrat aquest cap de setmana el seu 17è Congrés Nacional a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, a Barcelona. En un Congrés on s’han complert totes les indicacions epidemiològiques, el cornellenc Ot García tindrà la responsabilitat de liderar el projecte, que també comptarà amb Laura García com a Viceprimera Secretària, a més de Ferran Verdejo com a Secretari d’Organizació.

 

Seguint aquest punt, l’Ot substituirà a l’Arnau Ramírez, en una etapa que promet continuar el treball de l’anterior executiva, aprofundint en objectius marcats, com la defensa del feminisme, la transició ecològica, o denunciar la precarització a la qual estan sotmesos els joves en l’actualitat. El nou primer secretari va destacar el fet que els joves porten encadenant dues crisis en un marge petit de temps: “Tenim una generació que ha viscut crisi any rere any. Hem de treballar tots i totes per sortir d’aquesta situació i serem imparables”. També ha encoratjat als i les companyes a lluitar per un futur millor, amb més oportunitats.

Per altra banda, tal com va dir a l’anterior Congrés, fa 3 anys celebrat a Sabadell, l’Ot García ha tornat a incidir en què: “es deixaran la pell perquè el missatge de JSC arribi a cada racó de Catalunya”.

Durant el cap de setmana, s’ha pogut veure com han intervingut en diferents moments Salvador Illa, Miquel Iceta, Eva Granados i Omar Anguita, a més de la presència de diputats i diputades. Van ressaltar la importància de crear llocs de treballs de qualitat perquè els joves puguin emancipar-se, a més de destacar el valor d’aquest Congrés: “Aquí s’està jugant el futur del projecte socialista a Catalunya”.

Una vegada que ha finalitzat el Congrés, la nova executiva de la JSC es completarà amb: l’Andrea Gutiérrez, Coordinadora de l’àrea de Comunicació i Cohesió Territorial; Clara Quirante, Coordinadora de l’àrea de Política Institucional; l’Eloi Guerrero, Coordinador de l’àrea d’Acció Política i Agenda 2030; l’Eugenia Di Pólito, Secretària de Política Europea i Internacional; l’Alejandro Hernández, Secretari de Política Fiscal, Habitatge i Emancipació; Miriam Vila, Secretària de Sostenibilitat del Món Rural i Despoblació; Marc Guallar, Secretari d’Acció Metropolitana; l’Adina Iordache, Secretària d’Associacionisme Sindical i Relació amb Moviments Socials; l’Álvaro Martin, Secretari de Salut i Polítiques socials; Daniel Mota, Secretari de Xarxes Socials; Judith Robles, Secretària de Política Laboral i Digitalització; Nacho García, Secretari de Formació, Idees i Programes; Patricia García, Secretària LGTBI; Noelia Hormigo, Secretària de participació i dinamització; l’Andrea Zapata, Secretària de Política Municipal; Maria Llarás, Secretària d’Antiracisme i Cooperació; i Lluís Cusí, Secretari de Transició Ecològica i Benestar Animal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here