AVE en direcció a una solució dialogada

0
310

La Joventut Socialista de Catalunya envia bitllets d’AVE a Rajoy i Puigdemont perquè es deixin de cartes i es vegin en persona per afrontar el conflicte a Catalunya.

Davant els esdeveniments que s’estan produint tant pel Govern de la Generalitat com pel Govern de l’Estat Espanyol, la Joventut Socialista de Catalunya farà arribar uns bitllets d’AVE als dos presidents perquè puguin trobar-se a Barcelona o Madrid, i seure’s a parlar com a persones adultes.

“Veient l’immobilisme dels dos presidents, hem decidit fer un pas endavant en favor del diàleg, i enviar uns bitllets d’AVE a Rajoy i Puigdemont. No volem cap excusa per no afrontar les seves responsabilitats, i estem disposats a fer el que calgui per restablir el diàleg i evitar el salt al buit al que ens volen portar” ha declarat el Primer Secretari de la JSC, Pol Gibert.

“Puigdemont i Rajoy han jugat a la gallineta amb Catalunya, i ja va sent hora de què els dos presidents es reuneixin per parlar i poder trobar una solució al conflicte que estem vivint a Catalunya” ha afegit Gibert. Des de la JSC considerem que no hi ha millor moment per utilitzar la política per resoldre un problema polític i és per això que ens oposem radicalment a la Declaració Unilateral d’Independència proposada pel President Carles Puigdemont, i considerem que l’aplicació de l’article 155 no solucionarà el problema.

Els joves socialistes estem a favor de restaurar les normes democràtiques que es van trepitjar els dies 6 i 7 de setembre al Parlament de Catalunya per la majoria independentista, i creiem que l’única solució és convocar unes eleccions autonòmiques al més aviat possible.

Creiem que encara hi ha espai perquè no s’arribi al xoc de trens i la societat catalana no sigui víctima d’un problema d’egos polítics entre aquells que volen la ruptura i aquells immobilistes que no volen donar cap pas per arribar a una solució. El diàleg és la via més encertada i per això la JSC ha comprat uns bitllets d’AVE al President de la Generalitat i al President de l’Estat Espanyol perquè s’asseguin i parlin. És l’única forma de trobar una solució i nosaltres, com a joves socialistes, no ens cansarem de demanar-ho.

Per tot això, una vegada més ens oposem a la DUI i al 155, i proposem DIÀLEG per solucionar tot.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here