Condemna absoluta a l’agressió patida pels companys/es de la JSC a l’Hospitalet

0
322

La Joventut Socialista de Catalunya denúncia que en el dia d’ahir les companyes i els companys joves de l’Hospitalet van ser agredits i insultats mentre realitzaven enganxada de cartells.

Els successos es van produir a la nit mentre enganxaven els cartells de la candidatura. Un noi, al crit de “Visca Terra lliure” es va encarar amb el grup de joves increpant-los i agredint-los, després que es neguessin a retirar el material electoral dels socialistes. Els joves de L’Hospitalet li van demanar que marxes i que no els molestés més per tal de seguir amb l’enganxada de forma normal, però la reacció del noi va ser colpejar a un dels militants socialistes i empènyer a un altre, amenaçant de seguir agredint-los si no desistien.

El Primer Secretari de la JSC, Pol Gibert, ha expressat “la més rotunda condemna als intolerants que ens volen fer callar per la força. La violència i la repressió política no pot tenir lloc en un debat sobre les idees, i només fan que donar-nos més força per continuar amb més ganes“. Per això, la Joventut Socialista de Catalunya ha convocat aquest vespre (a les 22h) una encartellada massiva a l’Hospitalet, com a gest inequívoc del nostre compromís en la defensa de les idees socialistes.

Aquesta encartellada és una mostra de què la nostra voluntat no s’ha vist mínimament alterada, i no farem ni un pas enrere per molt que alguns ens vulguin callats” ha afegit el Primer Secretari.

Després dels fets, Gibert ha estat en contacte directe amb els afectats, que han denunciat les agressions a la policia i han rebut atenció mèdica.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya volem manifestar el nostre suport a les companyes i els companys que durant aquests dies han sigut víctima d’agressions i insults, i fem una crida a la calma per tal de desenvolupar lliurament i sense coaccions aquesta campanya electoral.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here