Ara o mai: Dia de l’Educació Ambiental

0
183

La Joventut Socialista de Catalunya volem mostrar un cop més el nostre ferm compromís amb la protecció del medi ambient. Per això aprofitem aquest 26 de gener, Dia de l’Educació Ambiental per a posar-la en valor i reivindicar la seva transversalitat, així com partides pressupostàries que li donin suport.

Cal que totes les nostres institucions es comprometin amb el medi ambient d’una forma proactiva i valenta, com ho està fent el govern liderat pel president Pedro Sánchez. No podem seure a esperar que la transició ecològica sigui una realitat per art de màgia. Esperar vol dir perdre temps i perdre temps pot tenir conseqüències catastròfiques.

Per això volem felicitar a tots aquells consistoris que han impulsat a les seves localitats el projecte d’Escola Verda, així com tots aquells que aposten per disenyar polítiques concretes i plans que inclouen l’educació ambiental en ells. Però com a organització juvenil progressista, creiem en l’educació més enllà de les aules i per això entenem que també cal conscienciar els nostres entorns associatius, així com comerç i empresa privada. Per això treballarem activament des del territori perquè les cases de la vila siguin agents educadors de la ciutadania en matèria ambiental. Perquè tots i totes podem aprendre i perquè tots i totes ho podem fer encara molt millor. És ara o mai, som-hi!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here