La JSCL’H comença la campanya “La teva salut no té preu”

0
135

17La JSC ha presentat, a L’Hospital General de L’Hospitalet, la campanya contra l’euro per recepta. Sota el títol “La teva salut no té preu” durant els mes de juliol recorreran centres sanitaris i farmà

 • Membres de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) de L’Hospitalet han iniciat, als voltants de L’Hospital General de L’Hospital, la campanya “La teva salut no té preu. #Novullrepagament”. Es tracta d’una acció reivindicativa per informar als usuaris sobre la taxa farmacèutica i l’opció que tenen de no pagar-la.

  David Donaire, primer secretari de la JSC a L’Hospitalet ha assenyalat que “fem una crida a la insubmissió entre la ciutadania perquè el cost de no pagar és de 20 cèntims per medicament. Creiem que és una quantitat perfectament assumible. És important fer aquest acte perquè és una manera de formalitzar aquesta queixa davant de l’administració”.

  “Els farmacèutics” ha afegit Donaire “ens han comentat que el que fa més enrere a la gent per fer-se insubmís a pagar l’euro per recepta és tota la paperassa però no pas pels diners. Es tracta d’una estratègia del Govern”.

  Aquesta setmana recorreran el barri de La Florida i després visitaran els CAP’s i les farmàcies de la resta de la ciutat.

  La campanya va acompanyada de tot un material informatiu amb adhesius que posen preu a diferents malalties. Un codi de barres, acompanyat amb el text “Socialistes:0€” i amb accions a les xarxes socials amb el hashtag de twitter #NovullelRepagament.

  Enllaços

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here