Tot anirà bé!

A diferència de molts altres esdeveniments, l’apagada mundial de l’Hora del Planeta, una iniciativa de WWF que busca combatre la crisi climàtica reduint la despesa energètica, no es va suspendre aquest any. Com a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel Covid-19, s’ha continuat celebrant, però des de casa.

“La naturaleza y su capacidad de regeneración debe inspirarnos en estos difíciles momentos. Todos somos parte de la solución de los problemas ambientales a los que nos enfrentamos y ahora resulta crucial que estemos todos en casa para volver a estar juntos pronto.”, exposa en aquest sentit Juan Carlos del Olmo, el secretari general de WWF Espanya.

Aquests últims dies hem pogut comprovar, com veiem a les imatges, que reduir el ritme pot tenir un impacte molt positiu en el medi ambient -nivells més baixos de contaminació a les ciutats, aigües més netes, retorn d’espècies d’animals, etc-. No obstant això, mentre duri el confinament també cal intentar reduir la nostra despesa energètica a casa.

No només reivindiquem un missatge contra el consum energètic desmesurat a nivell global, sinó que també llancem un gran missatge d’esperança: #HoraDelPlaneta ? #TotAniràBé #ApagaLaLuz ? #TodoIráBien ? #LaSegonaTransicióHaArribat ♻️

(Secretaria d’Acció Animalista i Ecologista)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here