Membres de la JSC de L’Hospitalet forma part de la nova Comissió Executiva Nacional i d’altres òrgan

0
139

El 14è Congrés Nacional de la JSC nomena Jonatan García, secretari de Moviments Socials i Mobilització

 • El 14è Congrés Nacional de la JSC, sota el lema “Energies Renovades”, va escollir aquest cap de setmana la nova Comissió Executiva Nacional (CEN), que va reelegir a Javi López com a Primer Secretari i que compta amb membres de la JSC de L’Hospitalet, tant a la CEN com a d’altres òrgans de direcció. El Primer Secretari de la JSC de L’Hospitalet, Jonatan García, ha estat escollit com a Secretari de Moviments Socials i Mobilització de l’Executiva.

  La JSC de L’Hospitalet també està representada en altres tres òrgans. Ricard Raquer com a Vicepresident Segon de la Taula del Consell Nacional de la JSC; Alberto Servián com a membre del Consell Nacional del PSC; i Jonatan García com a membre del Comitè Federal de las JSE (Juventudes Socialistas de España)

  Des del divendres 23 fins al diumenge 25 de març els joves socialistes de tota Catalunya es van reunir a Mataró per aprovar la gestió de la Comissió Executiva i dels diferents òrgans nacionals de la nostra Organització, per debatre les diferents ponències i escollir la nova direcció de la Joventut Socialista de Catalunya.

  Durant tres dies d’intens debat hem rearmat la nostra Organització ideològicament per poder donar respostes més immediates a la realitat dels joves catalans, per ser una eina més eficient en la lluita pels drets de tots i totes, i per crear les sinergies necessàries amb la societat civil i les organitzacions que lluiten per assolir els nostres mateixos objectius.

  Entre d’altres temes, les quatre grans idees sobre les que pivotaran les nostres propostes són les següents:

  Un New Deal per Europa. Front les polítiques d’austeritat dirigides per l’eix francoalemany una política econòmica expansiva (monetària i fiscal), coordinada, i solidària que situï el creixement i l’ocupació en el centre de les preocupacions institucionals. El redisseny del euro, un Pla Marshall per la perifèria i un sector públic motor del creixement i regulador del sistema financer han de ser noves prioritats.

  Un pacte intergeneracional. La gran recessió ha agreujat la situació de la joventut provocant una enorme bretxa entre generacions. És necessari recosir els llaços de solidaritat en forma de polítiques basades en: ocupació (eliminar la dualitat del mercat laboral), transferència de rendes (redistribució entre generacions) i desenvolupament sostenible (solidaritat entre les generacions presents i futures)

  Una transició federal. El pacte constitucional espanyol ha quedat fortament degradat. Necessitem la seva actualització per fer partícips a les generacions que no la votarem, dotar d’una renovada legitimitat a les institucions i cercar solucions a: l’encaix territorial, la configuració del poder judicial i els drets socioeconòmics laminats per la crisi.

  Una 3era revolució industrial. Apostar per la revolució de l’economia verda. Lligar l’impacta de la xarxa amb les energies renovables. Una aposta econòmica i energètica de futur. Permetria eliminar dependències, millorar substancialment les balances comercials, reduir emissions i generar ocupació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here