Ni bloqueig ni retrocedir, seguim avançant

0
350

En el marc de les eleccions generals que es celebraran el proper diumenge 28 d’abril, la Revista Mirall va organitzar, el passat 9 d’abril, un debat entre candidats joves dels diferents partits polítics amb representació al Congrés dels Diputats actualment. El Marc Cabañas, candidat a les llistes del Congrés pel PSC a la provincia de Barcelona, va ser qui va representar els ideals del jovent socialista en aquest debat. 

El Marc va exposar que les i els socialistes som la única opció per continuar avançant i deixar enrere tant el bloqueig que al que ens volen sotmetre els independentistes, com el retrocés de 40 anys al que ens volen dur els partits que formen part de l’anomenat “trifachito”. També va assenyalar que “nosaltres anem a Madrid a continuar treballant per fer des d’un Govern d’esquerres que millorin les condicions de vida de la gent jove”. 

Durant el debat, el Marc va deixar clar que les propostes d’ERC tenen molt poca credibilitat ja que porten “governant amb Puigdemont i Torra des de fa 5 anys i que en aquest període tot el que s’ha fet ha sigut recolzar les seves polítiques de dretes”.

Finalment, va destacar que les i els socialistes sortim a guanyar per assegurar el progrés i la convivència del nostre país.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here