La cambra de representació política i territorial de Catalunya.

El passat 3 de juliol, les companyes i companys de la Joventut Socialista de l’Hospitalet, vam fer una visita al Parlament de Catalunya.

Vam tenir un guia de luxe, el diputat David Pérez, secretari segon de la mesa del Parlament, membre del Partit dels Socialistes de Catalunya i militant de l’Hospitalet.

David ens ha ensenyat moltes coses d’història, des de la primera utilitat de l’edifici com a artilleria per guardar bombes, seguint amb la reforma per ser utilitzat com palau reial i per últim el lloc escollit per ser la cambra de representació política i territorial de Catalunya.

També vam aprendre moltes coses sobre el funcionament de les nostres institucions, l’hem fet contemplant les diferents sales i estances de l’edifici. Per exemple, hem pujat i baixat per les mítiques escales, hem passejat pel saló dels passos perduts, ens hem assegut als diferents escons i visitat el despatx de David Pérez.

Quan vam visitar el racó de treball destinat als partits politics, vam tindre la sort de trobar-nos primer amb Esther Niubó i després amb Eva Granados.

Per últim vam anar amb David Pérez a prendre una beguda tots junts, a un bar situat dins del parc de la Ciutadella.

Va ser una experiència inoblidable i el diputat David Pérez ens ha convidat a tornar-hi.

(Secretaria de Comunicació)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here